Våra hanar

Avelshane

Vid intresse kontakta mig på ulrika@ullmonstrets.se 

Mer information om Puck kommer.

Besök gärna vår facebooksida för uppdaterad informationSE*Astrantia's Navajas Puck
CRX d 03 24 · 2015-12-14 

Jag gillar verkligen den här killen som är son till vår förre avelshane Baltasar. Hans lockar är på gång och färgen är underbar. Öronen sitter där de ska, svansen är lång och benen höga. Hans ögonfärg är bara wow. Temperamentet är så som jag vill ha mina ullmonster, supersocial, snäll och kurrar högt så fort man tittar på honom.

Just nu är han hormonchippad men kan finnas tillgänglig för utlåning under senhösten/vintern.


Tidigare hankatter hos S*Ullmonstrets


Baltasar
S*Vågade Lockars Kvant Jr - b 03 22
Född 2014-08-27 stamtavla


Det bästa som finns är att gosa med människor och han spinner högt. Världens snällaste kille samtidigt som det bara finns femmans växel för honom.

Baltasar har urläckert mönster och varma färger. Han är chokladtabby med vitt och till det har han höga ben, lång svans och stora öppna öron..

Han bor hos vår fodervärd tillsammans med vår gamla hane Frans.

HCM: ok
FiV, Felv: negativ.
 

Utställningsresultat
3 nov Alfakattten: Ex1
3 aug TCC: Ex1
8 jun Birka kattklubb: Ex1, BIS Kull

Räven
S*Värmdös Hefaistos - d 33 (rödmaskad)

Född 2013-01-21 stamtavla
Bilder 

Katten som fick det konstiga namnet Räven och egentligen borde heta (tjuren) Ferdinand då det speglar hans personlighet bäst. Han älskar att sova, äta och bara att ta det lugnt. Precis som sin far Frans nedan kan man man göra vad man vill med den här katten. Han har ärvt sin fars härliga temperament men är mycket lugnare - en cornish rex som verkar tro att han är en ragdoll.

Räven är högbent med en lång svans, en heltäckande tät rexad päls och han har breda öppna öron. Han bär på både choklad och dilution.

Han är HCM-scannad utan anmärkning. 
Utställningsresultat
3 nov Alfakattten: CAC
8 jun Birka kattklubb Ex2, BIS Kull
Kippis/Oskar
S*Ullmonstrets Kippis - n 32 21 (brunagoutitonkanesmaskad)
Född 2012-12-27 stamtavla
Bilder

Supersnälla och sociala Kippis en hane med rejält rexad, blank, tjock och tät päls som bor hos fodervärd i Bromma där han kallas Oskar. Färgen, ögonen, profilen, hakan, placeringen av öronen och hans päls är hans starkaste drag förutom sitt supertemperament som innebär gosa och spinna hela tiden. Kippis bär troligen på choklad och dilution.

Kippis är HCM-scannad utan anmärkning.


Frans
Frans
FI*Weigela's Namby-Pamby

n 23 (brunspotted)

Min lilla kurrande finne. Frans är en supercharmig katt som är otroligt intelligent och påhittig samt supersnäll både med mina små tantkatter och med den superkramiga sonen. Han spinner, pratar och gosar. Pälsen är tjock och vågig. Svansen är lång, öronen stora och benen hög. Han blev BIS på sin första utställning som kattunge. Tack Marjo-Riina för denna gullunge.

Frans har numera flyttat till ett hem utan lockande ytterdörrar som kan öppnas och vi önskar honom ett underbart liv. >Han är far till våra avelshanar ovan.


Sebastian

Sebastian
S*My Little Cats' Maurice
n 09 22 (bruntigré med vitt)

Det här var en socialkisse av stora mått. De som säger att katter är osociala har uppenbarligen aldrig träffat Sebastian. Han mötte dig innanför dörren när du kom hem och han väckte dig på morgonen när han hade tråkigt. Lämnades han ensam för länge överkompenserade han det när du kommer hem genom att bokstavligen vara uppe i ditt ansikte. Sebastian älskade mat och en av favoriterna var broccoli. Vi undrade ofta om Sebastian verkligen visste om att han var en katt. Han var vårt lilla mys och så otroligt snäll mot alla människor stora som små.

♥ Vi saknar honom enormt och det är ett stort tomrum han har lämnat efter sig i vårt hem.Movitz
 S*Ödesbys Harald Blåtand
a 09 21(blåagouti och vit)

Movitz var min första katt och min första cornish rex och han stal mitt hjärta med sitt sociala, men ändå så timida sätt. Mer personlig katt får man nog leta efter. Det var hans villkor som gällde för klappar och gos samtidigt som han var snäll som ett lamm och endast protesterade med sin höga röst vid de tillfällen någon tog till tvångsgos. Hans favorithobby var att skrämma sovande gäster genom att på natten ställa sig på deras bröst och stirra dem rakt i ansiktet från cirka 2 cm avstånd. Min vackra och smäckra kisse hoppas att du lyckas fånga fåglarna nu var du än befinner dig. Movitz fick somna in efter att hans njurar slutade att fungera i januari 2004.

Du saknas oss ♥