söndag 12 april 2015

Vår avelshane växer

Vi var och hälsade på Baltasar  idag som är vår avelshane på tillväxt. Han bor hos vår underbara fodervärd Josefine. Pälsen och rexningen är inte där än men då båda hans föräldrar har päls så utgår jag från att den kommer kommer när han lämnar tonåringsstadiet. Vi möttes av storkurrande och huvudstångande och han började direkt leka med min son. Lika barn leka bäst.

Baltasar (S*Vågade Lockars Quant Jr) är chokladtabby med vitt ett underbart mönster. Han kommer att finnas tillgänglig för 2-3 honor efter att han fått godkänt på tester som jag kommer göra när han fyllt ett år. Han är A-blod. Jag älskar hans långa svans, höga ben och profil samt supertemperamentet. Det kommer bli spännande att se vad han får för bedömning i Västerås den 3 maj.

Fotograf: Stina Andréasson

Extrabild på min kära Frans som även han bor hos Josefine. ♥


Inga kommentarer: