måndag 7 april 2014

Välkommen kull 9

S*Ullmonstrets Keisarinna och S*Nattsmygarns Flying Solos kattungar är här. De föddes från lördag kväll till söndag kväll. 
🔵 Hane n 32 - brunmaskad vi får se om han får något vitt
🔴 Hona n 03 - svartvit bicolor med en halv mustasch väldigt lik mamma
🔵 Hane w - en vit hane som pappa, med en liten svart hörselfläck. Jag tror dock inte han blir blåögd. 

1 kommentar:

Lazlo Mathiesen sa...

Titta bara på dessa söta nyfödda kattungar !! Jag är inte en stor katt person, men den mycket Cornish Rex rasen är så vacker och snygg! Förresten, jag har en labradorhund som heter Dorsia och hon har fött 8 valpar för inte så länge sedan! De är 3 månader gamla och äter allt och är alltid hungriga. Nu har jag hittat den här webbplatsen http://bit.ly/2FhvagL där jag hittade massor av hälsosam mat som har fixat deras näringsförhållande för gott. Och de har några för katterna och de andra husdjuren, om du behöver lite)