söndag 3 februari 2013

Besökare

Lördagen fick kattungarna besök från de närmast sörjande och de var så duktiga mina små. S en av besökarna hade med sig en bra kamera som verkligen gjorde de små rättvisa. Jag tycker verkligen att denna kull är en av mina bättre. Som det ser ut just nu så kommer Kippis (hanen) att stanna i katteriet, Kaiku (brunspotted hona) har troligtvis en köpare och sedan är det lilla Keisarinna (svartvita honan) kvar som ska hitta sin familj. Men först är det dags för mig att skicka in registreringspapprena.

Och jag måste säga att Kaiku blir mer lik pappa Frans för varje dag och hon växer på sig sakta men säkert och har utvecklats till en busunge. Lilla Keisarinna är den lugnaste och pipigaste i kullen och den som gärna ligger i ditt knä och myser. Kippis är den största och modigaste. Den som testar allt först.

1 kommentar:

Anonym sa...

De är så fina! Jag hade gärna hämtat hem lilla Keisarinna men jag får tänka med huvudet och inse att det är ingen bra tid nu. Det hjälper heller inte att vår hund har en liknande mustasch. Jag hoppas de kommer till bra hem och lever härliga liv.

Med vänlig hälsning Patricia