lördag 5 januari 2013

BIV och NOM

Idag har Bu och jag varit på vår första utställning - Fräsets i Uppsala - och det gick över all förväntan. Inte nog med att hon var kolugn och mesta delen av tiden låg och sov i mitt knä hon fick jättebra bedömning.

Bu hade Glenn Sjöbom och han är enligt mig en väldigt bra domare som förklarar sina beslut för alla som ser på. Han är även rätt hård. Han gillade Bu jättemycket och hon blev BIV (Bäst i variant) framför två vuxna svartvita cornishar (hane och hona). Bara det att slå ett par vuxna är ju riktigt skoj. Sedan var det inte några dåliga vuxna för de blev båda nominerade till panel. Även Bu blev nominerad till panel och fick där en röst av Glenn men de de tre andra rösterna gick på en (av de tre!?) bengal-ungdjuren som var där. Hade en jättehärlig dag och S som var med tog massor av fina foton då jag hade glömt min kamera.


Bilder tagna av Stina Andréasson.

Inga kommentarer: