måndag 10 december 2012

Frans din lilla söta knäppis

Frans kastrering gick väldigt bra. Han kom hem som om ingenting hade hänt och verkade inte påverkats alls av sövning etc. Lite lugnare har han blivit, men tja har man en gång lärt sig öppna dörrar så är det inget som man slutar göra bara för att kulorna är borta. Det är dags att lägga ut en annons på rexringen för vår knäppa älskade kattkille. Han är världens goaste, men det går inte att ha honom i ett hus med innekatter och där ytterdörren öppnas rakt ut i friheten. 

Nu har vi fått hem Vittra som ska bo här medan hon har kull. Hon är lite stressad på grund av Frans framfusighet mot henne, men accepterar utan problem lilla Bu! (Vira har bytt namn igen säger Lucas vi får se vad slutnamnet blir) samt att Feliway är uppsatt. Så Frans får hållas avskild från henne. Aurora bryr sig inte utan håller avstånd och älskade Maja har fått åka på semester till några kompisar som gärna testar om det går att bo med en cornish.

Är du eller någon du känner hemmet för Frans. Han är världens snällaste barnkatt och gosigaste cornish rex. Dock kan han öppna dörrar och ser stängda dörrar som en utmaning vilket är orsaken till varför vi inte kan ha honom kvar hemma. Han kommer att bli saknad speciellt för att han är så otroligt snäll med barn. 

Inga kommentarer: