söndag 21 november 2010

Profilfotodags

S*Ullmonstrets Borka - cremesiamesmaskad med vitt (e 03 33) Han har en vit rund fläck mitt på ryggen och troligen några fler fläckar. Maskfärgen kan även vara röd jag är inte helt säker på honom än. Borka är numera bokad.S*Ullmonstrets Birk - cremetonkanesmaskad med mycket vitt (e 03 32). Birk har en vit vänster örontipp vilket är gulligt och det ser ut som om han får mycket vitt i pannan. Han kan vara röd men är troligen inte det. Superfin profil.


S*Ullmonstrets Undis - chokladsköldpaddsmaskad med vitt (h 03 33). Minstingen i kullen som kommer att få blå ögon. Hon är försiktig men ack så rar. Jag tror att hon är den fula ankungen som kommer växa upp till en gosig och vacker svan. Hennes teckning blir nog väldigt lik mamma Majas.


 
S*Ullmonstrets Mattis - rödtonkanesagoutimaskad med vitt (d 03 24 32) Troligen är Mattis mönstrad i sin maskning och han har flera stora vita fläckar i ansiktet och på kroppen. Den här killen är inte rädd för något och ett stort matvrak. Jag tror att hans färg och teckning kommer att bli väldigt snygg som vuxen. BokadS*Ullmonstrets Ronja - lilasköldpadda med vitt (j 03) Ronja är den som pratar mest och den som varit först att äta riktigt mat. Om hon känner sig ensam sätter hon sig ner och ropar på sällskap (oss) och när de får god mat i matskålan kan hon sätta sig i den för att hindra de andra att äta. Över skuldrorna har hon schackrutor precis som moster Vittra. Hon har en stark intressent.


S*Ullmonstrets Lovis - Chokladsköldpadda med vitt (h 03) Lilla snygga chokladpaddetjejen vad ska jag göra med dig? Det lutar åt att hon på något sätt stannar i avel då jag gärna ser en unge efter henne och Frans.


1 kommentar:

Tilda sa...

Vilken otrolig kull du fått!!!! sååå söta... och lilla lovis.... mumma =)