söndag 8 november 2009

Bilder dag 25 på De fyra årstiderna och Quan

S*Ullmonstrets Vira Vår - svartsköldpaddstonkanes med vitt. Nu börjar pannan bli röd. Lite synd det hade varit så läcker om det varit vitt, men hon är sin mors dotter. Hon är den som äter köttfärs mest av alla och direkt från matskålen. Stannar troligtvis i katteriet hos fodervärd .

S*Ullmonstrets Viola Vinter - Lila eller chokladmaskad med vitt samt blå ögon. Det blir nog mycket vitt på henne. Är hon lila så förstår jag att det blir svårt att se det röda om hon är padda. Hon är fröken piplisa och har fortfarande en åsikt om allt. Jättesöt tjej med en rolig rund fläck mitt på ryggen. Ture hjälper till med actionbilderna ♥

S*Ullmonstrets Siv Sommar - Blåsköldpaddstonkanes/burma. Hon är en så lugn och trygg tjej med söta röda framtår på höger tass och en röd fläck på halva hakan. Det blir nog ett cremesträck längs med nosryggen med. Stora öron som jag inte kan bestämma mig för om de blir bra eller inte.

S*Ullmonstrets Helge Höst - Bruntonkanes/burma. Sötaste tjockaste nallebjörnen som verkligen har en jättehärlig färg. Han verkar få den rakaste profilen i gruppen också.

Hela gänget men ingen förutom Quan som vill visa sitt ansikte. Sedan en närbild på lille Quan som verkligen håller jämna steg med sina plastsyskon.

1 kommentar:

Linda och Grabbarna sa...

Helge! Kullens charmör. Skicka hit honom genast.. ^^