fredag 30 oktober 2009

Ture min Ture

Försökte få till en bra bild för rexringens avelshane register nu när solen sken, men tja han vill ju inte stå still. Fick med hans vackra päls men då försvann halva katten, sedan råkade jag vid två tillfällen klippa hans svansspets (jag glömmer hur lång svans han har). Närbilderna blev ibland väldigt roliga med öronställning helt åt tja fanders. Detta är iaf resultatet:

2 kommentarer:

Linda och Grabbarna sa...

Jag är helt fascinerad över hur klara färger han har...
Går det inte att ta ut honom och fota honom mot någon neutral gräs/buskbakgrund? Borde bli jämnare ljus och ostörig bakgrund. :)

ulrika sa...

Linda: du har nog rätt jag ska försöka bygga en fond. Har en vit och en ljusblå filt eller ett grön lakan kanske.. Hoppas på lite sol till veckan.