torsdag 22 oktober 2009

De fyra årstiderna - kullen

Så där nu har kattungarna hunnit bli en vecka gamla och de äter, slåss, piper och mår prima. Namnen är inte helt satta i sten än men de troligaste namnen blir iaf.

nr1 Vira Vår - den vaknaste och mest nyfikna tjejen. Jag tror att hon kommer rymma först då hon verkar smart. Hon ser verkligen ut som Majas dotter och blir troligen en svartsköldpaddsmaskad tonkanes med vitt samt att hon verkar vara den enda som ärvt Utters underbara vita svansspets.


nr2 Viola Vinter - fröken piplisa som säger till om hon är vilse, när hon tappat spenen, när någon rör henne tja hon pratar väldigt mycket. Hon blir nog blå-, choklad- eller lilamaskad med vitt över nosen och kanske sköldpadda.


nr3 Siv Sommar - den lugna tjejen som mest verkar tycka livet är bra. Just nu lutar jag åt blå men hoppas lite på choklad - vet ej om hon har vitt på sig vi får se.


nr4 Helge Höst - vår lilla dunderklump och ett rejält matmonster. Ingen får stå i mellan honom och hans spene. En bruntonkanes med vita tår. Vi ska nog testa honom och se om han är burma...
Mer bilder på kattungarna

Inga kommentarer: