onsdag 13 augusti 2008

Systrana gråsten har flyttat

Nu börjar det bli tomt hemma då båda systrana gråsten har flytta. Greta har flyttat till sin morbror Manfred och stormtrivs redan efter en dag. Första natten sov hon ihopkurad hos nya husse och dagen efter lekte hon och Manfred som om de alltid kännt varandra. Det sista är ju nästan sant då Manfred fortfarande bodde hos oss när hon föddes. Det är charmigt när kattungarna verkar lika nöjda med mitt val av ägare som jag är. Greta tex satte sig mellan fötterna på nya husse när de skulle åka hem som ett "glöm inte att ta med mig nu". Gurli som flyttade igår gick in och la sig i transportburen hon när nya matte kom och hämtade henne. Det var ingen risk att glömma henne inte.

Så nu är det bara 2 veckor kvar med Gorgatron innan han flyttar. I natt sov han ihopkurad på min arm och mös. De vuxna katterna däremot hade nattfjärilsjakt på min sida av sängen på morgonkvisten *gäsp*

Inga kommentarer: